Как работи AКВАБИОН®Натрупвания на котлен камък и разликата след монтиране на системата Аквабион

AКВАБИОН® работи на галваничен принцип с изразходване на анод от цинк, който се отделя в разтвора. Галваничният елемент натрупва потенциал, съответстващ на параметрите на водата. Той причинява натрупване на съставките на водата около отложения цинков йон (кристализираща частица). Натрупването на втвърдяващи съставки също активизира растежа на кристали. Това води до създаване на още повече частици, които се уедряват съвместно   с други отложени продукти.

 Според законите на хидродинамиката тези частици предлагат по-голяма площ за атакуване и после са отмивани с водата. Тези уедрени частици не се залепват по повърхността на тръбите.
Преимущества на
AКВАБИОН®:

    - Голямото число по-големи частици заедно с водния поток имат постоянен абразивен ефект, като съдействат за бавното ерозиране на вече покрити със слой от котлен камък повърхности.
    - Нарастването на корозията се намалява чрез инхибиране на металите. Поради голямата физическа абсорпционна сила остава първичният слой от котлен камък, който служи като основен защитен слой (патина).
Резултатът:
AКВАБИОН® гарантира по-ефективна защита на цялата водопроводна мрежа и по-добра ефективност, по-дълъг живот на функциониране при намалено използване на химикали и минимална поддръжка.

Къде може да се монтира AКВАБИОН®
    AКВАБИОН® е особено подходящ да се използва при открити и закрити охладителни системи, като намалява използването на стабилизатори на твърдостта на водата и инхибитори на корозията. Разходите за дейността могат да се намалят, като се икономисва от третиране на отпадните води и допълнителните химикали.
Как натрупването на котлен камък се отразява на вашите сметки
!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 AКВАБИОН®  прекратява отлагането на варовик, котлен камък, ръжда(накип).
За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved