Професионално боядисване и грундиране на басейн
Предлагаме професионално боядисване и грундиране на басейни. Използваме само качествени материали. За основа полагаме двукомпонентен епоксиден грунд а за покритие двукомпонентна епоксидна боя. Цената за боядисване варира според данните на басейна и населеното място, но за да получите оферта за боядисване на басейна, моля свържете се с Нас.

Какъв е процеса на боядисване на един басейн?
След като се завърши бетонното корито ако сте решили Вашия басейн да бъде с боя, първо трябва да се грундира. В противен случай разхода на боя ще бъде в пъти по-голям, което не е много рентабилно. Грундирането става на два пъти с двукомпонентен грунд, като между полагането на двата слоя си има технологично време. Важно е да по време на грундирането и 4/5 часа след това да няма никакви валежи.
Двадесет и четири часа след полагането на втория слой грунд, може да започнем с боядисването на басейна - полагането на двукомпонентно епоксидно покритие. Процеса е същия като при грундирането, като между полагането на двата боя за басейн, не трябва да са минали повече от Двадесет и четири часа.
По време на боядисването на басейна, както по време и на грундирането не трябва да вали, в противен случай боята побелява и става лепкава.
 Ако евентуално това се получи, процеса трябва да бъде започнат от начало, като трябва да се премахне стария слой боя или грунд.
Какви са плюсовете на предлаганата от Нас услуга - боядисване и грундиране на басейн?
Повечето хора, решили да използват боя за басейн са се чудели точно каква боя да си купят. Масова практика е да се закупува боя за пътната настилка или някакви други заместители, като продукти просто не са предназначени за тази цел. Сблъсквали сме се с доста случай, където старата боя просто се рони, поради некачествени материали. Тук идва и съществената разлика между продуктите използвани от Нас и останалите. За да нямате гореспоменатите проблеми първо трябва да добре да подготвите основата. Поради тази причина първо басейна се грундира с двукомпонентен епоксиден грунд. Естествено след като имаш добра основа, после положиш и качествено покритие, няма да имаш тези проблеми.
Друг основен плюс на двукомпонентните епоксидни покрития за басейн - образува се хидроизолационен филм.  Като при последващо боядисване, не е необходимо да премахвате стария слой, напротив - препоръчително е да се наслагват слоевете, като по този начин получаваме по-дебел хидроизолационен филм. Основните плюсове са използваните качествени материали, както и качественото извършване на предлаганата услуга.

Ако желаете  може и сами да си боядисате, грундирате басейна като от Нас  можете да закупите материалите.
Ще получите пълна информация относно самия процес както и кой са подходящите условия за боядисване и грундиране на басейна.
Фирма  "Имекстра" ЕООД предлага качествено грундиране и боядисване на басейн. За цени и информация, моля свържете се с Нас!

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

 

НАЗАД