Химия за басейн/джакузи
Химическа поддръжка на водата в басейн/джакузи

Продукти за поддържане на водата в басейни и джакузита
Дезинфекция на водата /  Химическа поддръжка на водата в плувни басейни и джакузита

  Дори водата да изглежда прозрачна и чиста, тя все пак може да съдържа бактерии и вируси, които да причинят зарази и инфекции. За да се елиминират всички микроорганизми, тя трябва да бъде дезинфикцирана. Когато се добавя хлор във водата, една част от него се използва за унищожаване на замърсителите. А другата част се запазва във водата като остатъчен хлор, който ще реагира срещу нови замърсители, внесени от вятъра, къпещите се и др. Този остатъчен дезинфиктант се нарича Свободен остатъчен хлор и трябва да е между 0.5 и 2ppm. Консумацията на хлор варира в зависимост от температурата, слънчевата светлина, броя на къпещите се и степента на замърсяване. Ето защо е необходимо ежедневно тестване на нивото на хлора посредством рН тестер. За да имате кристално чиста и дезинфикицирана вода, ние препоръчваме продуктите на СТХ - специалисти при продуктите за третиране на водата. Широката гама от продукти и различните типове третиране, ще помогнат водата във Вашия басейн винаги да бъде чиста.

Грижи за водата в плувния басейн / Филтрация на водата
Въздухът, къпещите се и околната среда постоянно замърсяват водата в басейна. Това причинява мътилка и се превръща в благоприятна среда за развитието на бактерии и водорасли. Поради тази причина е необходимо замърсяването да се премахне с помоща на филтрация. Филтърът премахва замърсителите от водата, запазвайки я прозрачна и чиста. Важно е цялото количество вода от басейна да бъде филтрирано поне веднъж дневно.

Всички продукти са сертифицирани
и отговарят на качествените изисквания
 на Европейската Общност.

ЗА ПОРЪЧКИ
Поръчката се приема за обработка, след заверка на наша банкова сметка. Всички поръчки се изпълняват най-късно в срок от 3 дни /според населеното място/.
За столицата поръчката се изпълнява още на следващия ден като се доставя на място (Безплатна Доставка).

Моля съобщавайте точен адрес за доставка, лице за контакт и телефон за връзка.


Плащания в полза на

"
Имекстра" ЕООД
Уникрадит Булбанк АД
IBAN: BG09 UNCR 7000 1506 8225 46

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

цена химикали за поддръжка на вода в басейни Бром Хлор Рн+- Алкалност на Вода