EPOXYCOAT-AC Антикорозионен епоксиден грунд за басейн

EPOXYCOAT-AC   Антикорозионен епоксиден грунд. Антикорозионен, епоксиден грунд 2 компонентен за метални повърхности. Използва се самостоятелно или като антикорозионна основа на EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-S. Стандартен цвят RAL 7040 (сив), RAL 3009 (червено-кафяв). Останалите цветове по RAL по заявка стават при минимално  количество от 120 kg.

Описание Цвят Разход Цена лв.*

EPOXYCOAT-AC Антикорозионен епоксиден грунд за басейн 8.0 кг (A+B).

RAL 7040 (сив)
RAL 3009 (червено-кафяв)
150-200 g/m2/слой. 132

EPOXYCOAT-AC Антикорозионен епоксиден грунд за басейн 3.0 кг (A+B).

RAL 7040 (сив)
RAL 3009 (червено-кафяв)
150-200 g/m2/слой. 72

*Всички цени са с включен ДДС и безплатна доставка за гр. София!
ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА И  НАЧИНА НА РАБОТА С НЕГО ТУК!

EPOXYCOAT-AC се използва като грунд за активна антикорозионна защита на метални повърхности, които след това ще се покриват с EPOXYCOAT. Той притежава изключително твърдост, износоустойчивост и особено устойчивост на разредени киселини, основи, петролни продукти, разтворители, вода, морска вода и др. Ако червено-кафявия или сивия цвят е приемлив, EPOXYCOAT-AC може да се използва и като крайно покритие. Основното приложение на EPOXYCOAT-AC включва защита на силози, стоманени мостове, метални покриви, тръби и огради, армировка и др.  Грундирането  с антикорозионен грунд за басейн трябва да бъде на два слоя. Когато е необходимо, основата може да се подготви чрез шлайфане или пясъкоструене, като след това прахта трябва да се почисти основно. След полагане на антикорозионен грунд трябва да се изчака 24 часа сел изсъхване на грунда за да се положи боята за басейн EPOXYCOAT.  Ако EPOXYCOAT-AC се използва като крайно покритие, трябва да се положи на минимум 3 слоя. Като всеки следващ слой се полага върху предишен изсъхнал, но не по късно от 24 часа.

НАЗАД
За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved