EPOXYCOAT-S двукомпонентна епоксидна боя за боядисване на басейн

EPOXYCOAT-S   Двукомпонентно епоксидно покритие за басейни. Епоксидна, двукомпонентна боя с разтворители. Осигурява повишена устойчивост на износване, химическа агресия и метереологични влияния, както и повишена еластичност.  Изключително подходяща за боядисване на басейни. Цветове - светло син за басейни, RAL 9003 (бял).
За RAL цвят по желание на клиента поръчаното количество трябва да бъде равно или повече от 144 кг.

Описание Цвят Разход Цена лв.*
EPOXYCOAT-S
Епоксидна, двукомпонентна боя с разтворители - 9.6 кг (A+B).
 светло син
RAL 9003 (бял)
200-300 g/m2/слой. 150
Епоксидна, двукомпонентна боя с разтворители - 2.0 кг (A+B).  светло син
RAL 9003 (бял)
200-300 g/m2/слой. 60

*Всички цени са с включен ДДС и безплатна доставка за гр. София!
ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА И  НАЧИНА НА РАБОТА С НЕГО ТУК!

Традиционният  начин да се направи крайно покритие на плувен басейн, е да се боядиса със специална епоксидна боя. Това е много ефективно решение, и в някои случаи е по-подходящо, отколкото басейна да се облицова с керамични плочки или стъклокерамика. Епоксидната боя за басейн е двукомпонентна система с разтворители.   След втвърдяване боята за басейн придобива добра еластичност, твърдост и издръжливост на триене. При  спазване на всички технически изисквания за полагане на епоксидна боя за басейн - крайния резултат ще бъде впечатляващ. Преди да се нанесе боята, басейна трябва да се мине с двукомпонентен грунд (EPOXYCOAT-AC/DUROFLOOR-BI). EPOXYCOAT-S се нанася в рамките на 24 часа след грундирането с двукомпонентен епоксиден грунд и след неговото изсъхване.  Епоксидната боя за басейн се нанася с четка, валяк, или бояджийски пистолет на минимум два слоя.  Вторият слой се полага след изсъхване на първия слой боя, но не по-късно от 24 часа.  При наслагването на слоевете се образува хидроизолационен филм, който е голям плюс за водното съоръжение(басейн).  ВАЖНО - да не се допуска замърсяване или овлажняване между слоевете.  Епоксидната боя за басейн трябва да се пази от влага около 4-6 часа след нанасянето.  След втвърдяване боята за басейн EPOXYCOAT-S е напълно безопасна за здравето. Моля, преди употреба на боята за басейн - прочетете внимателно инструкциите за безопасност.

НАЗАД
За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved