За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Изграждане  и проектиране филтърни системи за басейн

    Филтърната система в един басейн е много важна част от целия процес от изграждането на самия басейн. Неправилно проектирана филтърна система или неправилно изградена филтърна система (лоша филтрация) със сигурност ще доведат до много проблеми с Вашия басейн. 

Какъв е принципа на изграждане и проектиране на филтърната система за басейн

    По правило цялото водно количество в басейна трябва да бъде филтрирана един път на двадесет и четири часа.  От страна на енергийната ефективност Ние проектираме и изграждаме филтърната система на басейна така, че цялото водно количество да бъде филтрирано за 4 часа.

Какви са плюсовете на изградена и проектирана филтърна система от Нас!

    Повечето фирми предлагащи тази услуга когато изготвят своята оферта за басейн, залагат филтърна система, която трябва да работи постоянно - двадесет и четири часа поради простата причина, че "клиентите в България винаги търсят най-евтиното".  Но,  кагато се замислим амортизацията на филтърната система при двадесет и четири часа работа е много по-бърза. От страна на енергийната ефективност, нашата система пак взима преимущество. В крайна сметка с филтърна система проектирана и изградена от Нас - ще спести в бъдеще не само от гледна точка на енергийната ефективност, но и от бъдещи ремонти, поддръжка и евентуална подмяна на оборудването.


 

 
 

Фирма  "Имекстра" ЕООД предлага изграждане и проектиране на филтърни системи за басейн. За повече информация, моля свържете се с Нас!

 

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

 

НАЗАД