Litochrom 1-6

Litochrom 1-6 фугираща смес за стъклокерамични плочки, с размер на фугата 1-3 мм. Опаковка - торби 25 кг. Разход - 1.5/2.5 кг/м2. Подходяща за външна и вътрешна употреба.Водоустойчива и мразоустойчива.

Описание Кат. № Тегло Цена лв.*
Litochrom 1-6 - 25 кг. LCH16 25 72

 

 

 

7. Фугиране на облицовките - фугирането може да започне само след пълното изсъхване на лепилото /не по-рано от 24 часа от полагането на облицовката/. Преди всичко, почистете фугите от лепило в тях. Почистете добре фугите от прах и други замърсители. За фугиране използвайте Litochrom 1-6 – фуга за стъклокерамика. За понижаване на водопоглъщането, смесете фугата с латекс IDROSTUK в пропорции, както е показано на опаковката, или в техническите инструкции. Фугирането изпълнявайте на малки участъци, защото латекса образува здравао покритие върху плочките. Важно е след фугиране бързо да се почистват плочките с влажна гъба, така че фуга да не остава върху самите плочки. При фугиране се препоръчва да се оставят празни фуги, предназначени за работни фуги, които да се запълнят с еластични пълнежи. Фугата може да се изпълни и от епоксидни двукомпонентни смеси - LITOCHROM STARLIKE, EPOXYSTUK X90, които могат да се използват както за лепило, така и за фугираща смес впоследствие. Такава фуга се използва за създаване на фуги с висока механична и химична износоустойчивост, която не избелява в процеса на есплоатация. Препоръчват се при басейни с морска или термална вода.

*Всички цени са с включен ДДС

НАЗАД
За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved