COVERFLEX

Двукомпонентна хидравлична мазилка за хидроизолиране. Нанася се с четка, ролер или гладка мистрия, на две последователни ръце, като се поставя алкално подсилена мрежа между двата слоя, за постигане на обща дебелина от 2 мм. Пълна хидроизолация до 3 бара.

Описание Кат. № Тегло Цена лв.*
COVERFLEX- 20 кг. COVERFLEX- А 20  
COVERFLEX- 10 литра COVERFLEX 10  
COVERFLEX комплект COVERFLEX А+В 30 270

 

 

 

4. Хидроизолация на басейна
Хидроизолацията на басейна се изпълнява от еластичен хидроизолационен разтвор на основата на ELASTOCEM. Преди нанасяне на хидроизолацията почистете повърхностите. Влажността на бетона трябва да бъде не повече от 3%. ELASTOCEM нанесете на навлажнената повърхност на бетона с гладка шпакла на два слоя, всеки по 2мм. Първият слой хидроизолация се армира с мрежа. За изолация на вертикалните и хоризонталните ъгли, използвайте хидроизолиращата лента LITOBLAND. Лентата залепете върху тънък слой от хидроизолацията /примерно 1мм/ между първия и втория слой хидроизолация. Облицовките на басейна могат да започнат най-рано 4 дни след завършването на хидроизолационните работи.

*Всички цени са с включен ДДС

 

НАЗАД
За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved