Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

НАЗАД

Лед парково Осветление LGLB2

 Цвета на осветяване на модел  LGLB2 може да бъде червен, зелен, син или бял. С този модел не само че  се разведрява  обстановката, но и опазваме околната среда тъй като лед осветлението е освен енергоспестяващо  и екологично.

Лед Парково Осветление LGLB1-C

LGLB1-C е друг много продаван продукт.  Модела разполага с пет различни като дизайн пилона (стълб). Мощността на осветление може да бъде 33W, 68W или 99W.

Лед Парково ОсветлениеLGLB1-B

LGLB1-B е следващия страхотен продукт за лед парково осветление. Най-често се използва за осветяване на градини, паркове, площади, пешеходни улици.

Парково Лед Осветление LGLB1-A

LGLB1-A един от най-продаваните модели парково лед осветление. Разполага с три различни варианта за мощност на осветяване - 28W, 61W или 86W.

Парково Лед Осветление LGLB3-3

LGLB3-3 е един от най-красивите модели за парково осветление . За светлинен източник използваме 3/4 мощни светодиода. Има няколко различни варианта - като избора е изцяло в ръцете на нашите клиенти.

    Качествено Лед Парково осветление. Основните преимущества на лед парково окветление са както следва:
*
Енергоспестяващо
* Живота  на лед парковото осветление >30,000 часа
* Със своя стилен и модерен дизайн лед  парковото осветление допринася за една  приятна   обстановка в големия град.
*  За външната обвивка на лед светодиода се използва PC (поликарбонат) с висока чистота и прозрачност. Устойчив на ултравиолетова радиация, висока температура и силен удар. Освен това не губи от светлинния поток с течение на времето (не пожълтява).
* Различни начини на инсталация .

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

LED Park Light - Лед Парково осветление