За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Монтаж на джакузи

 

На Вашето внимание е монтажът на джакузи. Предлагаме качествен монтаж на джакузи на много конкурентна цена. Услугата се извършва само с качествени  материали, кранове, гъвкаво, муфи - всичко "както е по учебник". От монтажа на джакузи не се спестява нищо и не се побългарява.

Цена за монтаж на джакузи:

Цена за монтаж на джакузи за гр.  София е 320 лева

 Цена за монтаж на джакузи в провинцията - цената варира според населеното място, но не надхвърля 400 лева 


* Забележка - цената за монтаж на джакузи включва ДДС - Цената включва монтаж на джакузи и свързване с електричеството. Посочената цена за монтаж на джакузи не включва прекарване на ВиК или електричество до него.

ВАЖНО - моля правете разлика между монтаж на джакузи и монтаж на хидромасажна вана. Много от хората бъркат продуктите джакузи и хидромасажна вана, а разликата между тези два продукта е голяма. Цената за монтаж на Хидромасажна Вана е 150 лева за гр. София с ДДС.
Получаваме много обаждания със запитвания за цена на монтаж на джакузи. След като клиента бъде информиран за цена за монтаж на джакузи, следват едни коментари "ама много е скъпо - Аз за толкова пари си закупих джакузито" По принцип няма джакузита на такива цени в световен мащаб, но в България явно някой налага такъв продукт... След което следват едни много дълги обяснения по телефона кое е хидромасажна вана и кое джакузи. В този случай - нито Ние носим вина, нито купувачът. Причината е незнанието на хората и злоупотребата с тяхното незнание от фирмите продавачи. Продавачите злоупотребяват като наричат всяка вана с няколко масажни джета "джакузи", което не е никак правилно. 
 

Фирма  "Имекстра" ЕООД предлага качествен монтаж на джакузи. За повече информация, моля свържете се с Нас!

 

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

 

НАЗАД