Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

Оборудване за Парна Баня  - Цени  от ... (с включен ДДС)
1. Мини парогенератор - 1 080 лв.
2. Парогенератор Helo HSX - 3 588 лв.
3. Парогенератор Harvia Steam - 3 588 лв.
4. Врата за парна баня Стандарт - 984 лв.
5. Врата за парна баня Лукс - 1 680 лв.
6.Арома система за парна баня - 786 лв.
7. Комплект за автоматична промивка - 864 лв.
8. Комплект за парогенератор (дюза) - 348 лв.
9. Концентрирани аромати парна баня (5 литра) - 300 лв.
10. Комплект система за парна баня - 7 488 лв.
11. Idrasoft 255 омекотителна система - 1 992 лв.

 

 При интерес към някой от посочените продукти или при нужда от допълнителна информация, моля свържете се с Нас!

Idrasoft 255 - омекотителна систама

Комплект система за Парна баня

Концентрирани аромати за парна баня

Комплект за оборудване на парогенератор

Комплект за автоматична промивка

Система за ароматерапия

Врата за парна баня Helo Lux                

Врата за парна баня Standart

 Серия Harvia

Серия Helo HSX

Серия Мини

Какво е парна баня?

    Парната баня е процедура, при която водни пари се разпръскват в затворено помещение, чиято температура може да варира от 45° С до 55° С, а влажността е 100%. Парната баня е древна процедура използване от нашите предшественици още в далечното минало. Оказва изключително добър ефект върху кръвоснабдяването на кожата, което се засилва от термичното дразнене и след провеждането й кожата изглежда подхранена и свежа.

    Термичното дразнене оказва положителен ефект и върху централната нервна система, а ако е в съчетание с различни ароматни масла (лавандула, мента, бор, лемонграс, див зелен лимон, джинджифил, мащерка, канела и др.) има релаксиращо или тонизиращо въздействие според използваните масла и желаните резултати.

    Топлата пара подпомага отпушването на порите и изхвърлянето на токсините от тях. След процедурата кожата много по-лесно усвоява полезните съставки на насяната козметика. Поради това е препоръчително парна баня да предшества различни козметични процедури за лице и тяло.

    Топлината подпомага релаксирането на мускулите и след парна баня потребителя има чувство за лекота. Подобрява се обмяната на веществата и еластичността на мускулите. Дори при леки мускулни травми парна баня има лечебен ефект.

    Препоръчително е антицелулитните програми също да са в съчетание с парна баня, защото се подпомага размекването и дренирането на целулита.

    Една от най-добрите терапии за прочистване, отпушване и възстановяване на белите дробове е билковата парна баня. Тя се постига, като към водата, която се изпарява се прибавят силно ароматични лечебни билки. Това е и форма на аромотерапия, но цялото тяло се потапя в аромата и дишането на горещите пари е по-масивно.

Оборудване За Парна Баня  Парогенератори

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти