Ремонт/поправка на помпи за хидромасажни вани, помпи за джакузита и помпи за басейни!

    "Имекстра" ЕООД предлага качествен ремонт на помпа за вана, ремонт на помпа за джакузи, ремонт на помпа за басейн, ремонт на хидромасажни помпи, ремонт на хидрофорни помпи, ремонт на циркулационна помпа, поправка на помпи за водни кули, поправка на помпа за водна атракция, и всякакъв вид помпи използвани в Спа сектора.   

Ремонт/поправка на помпа за хидромасажна вана - цената за ремонт/поправка на помпа за хидромасажна вана  за град София варира до сто и осемдесет лева според повредата, като е включен демонтаж и монтаж на помпата    - Компанията поправя (ремонтира) всякакъв вид хидромасажни помпи за хидромасажни вани - независимо от къде са закупени и какво производство са. След поправка (ремонт) на Вашата помпа за хидромасажна вана, компанията дава гаранция на извършената услуга в срок от 3 месеца. Това е допълнителна гаранция за Нашите клиенти че извършената услуга ще бъде на високо ниво. 

Ремонт/поправка на помпа за джакузи - цената за ремонт/поправка на помпа за джакузи за град София варира до сто и осемдесет лева според повредата, като е включен демонтаж и монтаж на помпата    - Компанията поправя (ремонтира) всякакъв вид помпи за джакузита - независимо от къде са закупени и какво производство са. След поправка (ремонт) на Вашата помпа за джакузи, компанията дава гаранция на извършената услуга в срок от 3 месеца. Това е допълнителна гаранция за Нашите клиенти че извършената услуга ще бъде на високо ниво. 

Ремонт/поправка на помпа за басейн - цената за ремонт/поправка на помпа за басейн  за град София варира до сто и осемдесет лева според повредата, като е включен демонтаж и монтаж    - Компанията поправя (ремонтира) всякакъв вид помпи за басейни - независимо от къде са закупени и какво производство са. След поправка (ремонт) на Вашата помпа за басейн, компанията дава гаранция на извършената услуга в срок от 3 месеца. Това е допълнителна гаранция за Нашите клиенти че извършената услуга ще бъде на високо ниво. 

"Имекстра" ЕООД съветва всички клиенти да се доверяват на фирми и сервизи занимаващи се професионално с тази дейност. Не е препоръчително оборудването да се оставя на майстори без опит в тази дейност.

Фирма  "Имекстра" ЕООД ремонт, поправка на помпи за хидромасажни вани, джакузита и басейни! За повече информация, моля свържете се с Нас!

 

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти

Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

НАЗАД