Доставка  Гаранция  Клиенти     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

За Басейн

Соларен Бойлер

Осветление

 

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти
Соларни системи за басейн

 

 

 

 


Соларни системи за басейн

Соларни колектори за басейн

Повече Информация ТУК
Соларни системи за басейн

"Имекстра" ЕООД и партньори представят на атрактивни цени

КОЛЕКТОР SUNGET - SK-180058-20 се състои от 20 бр. вакуум-тръбни елемента с технология Heat Pipe, обединени в колектор, монтирани на обща конструкция от неръждаема стомана. Колекторът и присъединителните елементи са изработени от мед, като са изолирани с топроизолация от корпуса.

Соларни системи за басейн

 

СОЛАРНИЯТ БОЙЛЕР SUNGET - SK-140-16 се състои от 16 бр. вакуум-тръбни елемента с технология Heat Pipe, водосъдържател 140 литра от неръждаема стомана, електронен контрол и вграден електрически нагревател 1,1kW/220V. Водосъдържателят е предназначен за работа под налягане и може да се включи директно към водопроводната система. Изолиран е от околната среда и корпуса с полиуретанова изолация. В него е монтиран и допълнителен електрически нагревател за поддържане на температурата на водата нощно време и при продължителна липса на греене. Фуннкциите на работа на бойлера се управляват от електронен контролен панел.

СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ SUNGET
СЛЪНЧЕВИ БОЙЛЕРИ