Гаранция  Клиенти   Sitemap     Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker  Copyright © 2009 "Имекстра" ЕООД www.imextra.eu All Rights Reserved

Услуги

Аквабион Н²О

Басейн

Джакузи

Swim Джакузи

Вана

Проф. Вана

Сауна

Парна баня

Препарати

Оборудване

Каталози

Ценови листи

Оборудване
В раздел Оборудване можете да намерите всички необходими материали за изграждането и оборудването на басейн, вана, парна баня, сауна. Филтри, помпи за оборудване на басейни. Въздушни компресори за хидромасажни вани. Парогенератори за парни бани. Печки и инфрачервени нагреватели за сауни. Строителни материали за басейни, епоксидна боя за басейн ...

Хидромасажни вани
Хидромасажни вани с италиански дизайн. Тези вани са проектирани и оборудвани като "професионалните джакузита", но се използват на места с ограничено пространство.  VICHY
тангенторна вана / VICHY душ

Хидромасажна ванаХидромасажна ванахидромасажна ванатангенторна вана

Професионални Вани
Професионална хидромасажна вана / перлена вана / тангенторна вана
Професионална многофункционална вана
Професионални вани за крайници / мобилен ръчен тангентор

Препарати за поддръжка на басейн, вана, сауна, парна баня
Основните препарати за третиране на водата в басейн, вана, дезинфекция на вани и парни бани са с търговската марка CTX. Доказала се компания, която държи високо качество.  Всички предлагани препарати са сертифицирани и отговарят на качествените изисквания на Европейската Общност.

Парна Баня
"
Имекстра" ЕООД предлага изграждане, облицоване и оборудване за парни бани. За оборудване на парни бани работим  с продуктите с марка Harvia и Helo Finland. За облицоване (стъклокерамика) работим основно с продуктите на "Vetro mosaics".

Джакузи
В раздел Джакузи представяме три класа джакузита
Луксозен клас - Американско Джакузи -  доставка 60 дни Бизнес клас - Испанско Джакузи -  доставка 20 дни
Стандартен клас - Китайско Джакузи - доставка 60 дни 
Американско джакузи

Басейн
За басейни предлагаме - изграждане на филтърни системи, облицоване, монтаж. Професионално боядисване с двукомпонентни епоксидни покрития за басейн.  Предлагаме надуваеми басейни, сглобяеми/модулни басейни, оборудване за басейни.

Изграждане/оборудване на басейн

Сауна
В раздел Сауни предлагаме Луксозни готови традиционни сауни, инфрачервени сауни както и модел инфрачервена сауна проектирана за външен монтаж (двор). Фирмата предлага  материали за изграждане и оборудване на сауни. 

УСЛУГИ
    В раздел Услуги можете без да губите време да се запознаете с услугите които фирма "Имекстра" ЕООД може да предложи на Вашето внимание. Описани са услугите предлагани в Спа сектора, но се занимаваме с доставка на Лед осветление, соларни осветителни системи, соларни системи за басейн.

За Нас    Спа Продукти    Соларни с-ми    Осветление    Интересно    Партньори    Контакти